|
FederaForum Forum Federacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny o zdrowiu i prawach seksualnych kobiet i mê¿czyzn
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
wozniak
Do³±czy³: 06 Gru 2017 Posty: 466
|
Wys³any: Pon Mar 19, 2018 21:18 Temat postu: Jak przechowywaæ dokumenty? |
|
|
Z uwagi na to, ¿e w nied³ugim czasie chcia³bym otworzyæ firmê i zamierzam zatrudniaæ pracowników, zastanawiam siê nad tym, jak powinno wygl±daæ przechowywanie dokumentacji pracowniczej? Czy macie na t± wiedzê jaki¶ temat? Ile lat powinienem przechowywaæ wszystkie dokumenty? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Pon Mar 19, 2018 21:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pewar
Do³±czy³: 20 Mar 2018 Posty: 1
|
Wys³any: Wto Mar 20, 2018 11:40 Temat postu: |
|
|
hmm, wed³ug mnie nie ma zbyt wielkiej filozofi w przechowywaniu dokumentów _________________ http://www.druk-internetowy.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Konikowa
Do³±czy³: 11 Lip 2017 Posty: 324
|
Wys³any: Wto Cze 12, 2018 20:36 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem najlepiej zdecydowaæ siê w firmie na elektroniczn± archiwizacjê dokumentów. Takie rozwi±zanie jest bezpieczniejsze i pozwala zachowaæ wiêkszy porz±dek. Mo¿na to zrealizowaæ na przyk³ad dziêki firmie http://www.primesoft.pl/, która dostarcza do firm odpowiedniego do tego celu oprogramowania. Mo¿na w ten sposób zaoszczêdziæ sporo czasu i pieniêdzy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
konradcio
Do³±czy³: 13 Cze 2018 Posty: 1
|
Wys³any: Sro Cze 13, 2018 22:10 Temat postu: |
|
|
Ja mam co¶ w stylu sejfu, zamykan± na klucz skrzynkê z grubego metalu _________________ laserowe usuwanie blizn kraków |
|
Powrót do góry |
|
 |
vandielol
Do³±czy³: 26 Lip 2018 Posty: 16277
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vandielol
Do³±czy³: 26 Lip 2018 Posty: 16277
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Nie Wrz 16, 2018 21:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|